Ontstoppen Vlijmen

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Vlijmen

Ontstoppen Vlijmen? Loopt het water in uw gootsteen slecht weg? Of komt het water in de wc omhoog? Dat is vervelend! Dit zijn vaak rioolverstoppingen zijn met blokkades van vet, olie, haren, zeep- en etensresten, etc.

Een diep gelegen rioolverstopping is lastig om zelf te verhelpen. Dan heeft u niet het juiste gereedschap om de blokkade te verwijderen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de beste ontstoppingsmachines.

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen is ervan overtuigd dat wij elke verstopping kunnen verhelpen. In veruit de meeste gevallen kunnen wij dit ook binnen 30 á 45 minuten.

Heeft u last van een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppen Vlijmen staat voor u klaar! Bel voor een afspraak via 073 203 35 60!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Vlijmen

Services

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

073 203 35 60

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Vlijmen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Vlijmen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Vlijmen en omstreken

Ontstoppingsdienst Vlijmen

Heeft u last van een verstopping? Geen paniek. Ontstoppingsbedrijf Vlijmen staat voor u klaar! Onze ontstoppers kunnen het vakkundig en snel voor u verhelpen.
Behalve het verhelpen van de verstopping, kunnen wij de afvoer en riolering ook reinigen. Met een rioolreiniging voorkomt u verstoppingen en daarnaast gaan de afvoerbuizen langer mee doordat deze weer helemaal schoon zijn.

Indien nodig kunnen wij de afvoer en het riool ook beoordelen met een rioolinspectie. Dit kunnen wij doen om de staat te beoordelen bij een verouderd riool of om een leidingbreuk op te sporen. Zo kunnen wij nauwkeurig bepalen waar het lek zit in de afvoerbuis.

Wij hebben veel ervaring met het vervangen, repareren, of aanleggen van riolering. Door alle rioolverstoppingen die wij opgelost hebben, weten wij ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om verstoppingen te voorkomen.

Bent u op zoek naar een ervaren ontstoppingsbedrijf? Neem dan gerust contact op voor een afspraak te maken via 073 203 35 60. Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Vlijmen Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Vlijmen

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Vlijmen
Afvoer Ontstoppen Vlijmen

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Een verstopping herkennen is niet altijd makkelijk. Soms duurt het wel maanden voordat het pas echt duidelijk wordt dat er een verstopping zit. Daarom is het handig om te weten wat mogelijke signalen zijn van een verstopping.
Bij een beginnende verstopping is het mogelijk dat u een borrelend geluid hoort uit de afvoer, wanneer het water wegloopt. Daarnaast kan het zijn dat u een borrelend geluid hoort in een andere afvoer bij het gebruiken van een bepaalde voorziening. Denk aan een borrelend geluid in de wasbak/gootsteen bij het het doorspoelen van de wc.

Een ander duidelijk signaal is als het water slecht weg loopt of blijft staan. Denk hierbij aan een gootsteen of een wc die slecht doorloopt. Of bijvoorbeeld dat u met douchen merkt dat het water tot aan uw enkels staat. Op zo’n moment is het duidelijk dat het doucheputje verstopt zit.

Het water kan ook blijven staan in elektrische apparaten zoals de wasmachine of de vaatwasser. Dan zit er ook een verstopping. Ontstoppingsbedrijf Vlijmen ontstopt regelmatig de afvoer van een vaatwasser of wasmachine. Dergelijke verstoppingen bestaan vaak uit een ophoping van zeepresten (wasmachine) of vet, olie, etensresten (vaatwasser).

Herkent één van de bovenstaande situaties terug in uw eigen situatie? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Vlijmen helpen u graag. Maak gerust een afspraak via 073 203 35 60.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Het ontstaan van een verstopping kan erg verschillen. Soms ontstaat het plots doordat er iets is geprobeerd weg te spoelen of wanneer er iets in de afvoer is gevallen wat een blokkade veroorzaakt.
Toch ontstaat de meeste verstoppingen in de loop der tijd. Dan ontstaat er een kleine ophoping die in de loop der tijd steeds groter wordt tot het een blokkade vormt waar het water (bijna) niet meer langs kan stromen.

Bij een gootsteen gaat het in veel gevallen om een blokkade vet, olie en etensresten die door gootsteen of vaatwasser gespoeld worden. In het geval van een verstopte douche, verstopte wastafel, of verstopte wasmachine gaat het vaak om een blokkade van haren, zeepresten, stof, of ander vuil.

Soms kan het maanden duren voordat een kleine ophoping gegroeid is tot een blokkade waar het water niet meer langs kan stromen. Dit soort verstoppingen zijn lastig om zelf te verhelpen. Deze blokkades zijn erg hard en zitten dus al maanden vast aan de binnenwand van de afvoer.

Het ontstaan van een verstopping kan ook veroorzaakt worden door boomwortels. De wortels kunnen ervoor zorgen dat een afvoerbuis hoger of lager komt te liggen waardoor de doorstroming van water belemmerd wordt en er een ophoping ontstaat.

Daarnaast is het mogelijk dat boomwortels door de afvoerbuis heen groeien en voor een blokkade zorgen die leidt tot een verstopping. Dit is voornamelijk het geval bij oudere huizen met riolering van gresbuizen. Dit is een relatief zwak materiaal waar boomwortels in verloop van tijd doorheen kunnen groeien.

Een verzakt riool door de regen kan ook de doorstroming van water belemmeren. En tot slot is het mogelijk dat de riolering verkeerd is aangelegd. Het komt regelmatig voor dat dat er te veel onnodige bochten zijn gelegd of dat twee buizen niet goed op elkaar aansluiten.

Heeft u een verstopping? En wilt u deze graag zo snel mogelijk laten verhelpen? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Vlijmen op 073 203 35 60.

Vlijmen Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Vlijmen
Vlijmen Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Vlijmen

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Wilt u zelf de verstopping verhelpen? Dat is mogelijk wanneer een verstopping niet te diep in de afvoer zit. Een diep gelegen rioolverstopping is vrijwel niet zelf op te lossen. Dan zijn professionele machines nodig die diep in de afvoer geduwd kunnen worden.
Daarom is het ten eerste belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zit. Dit kunt u doen door een emmer leeg te gieten in meerdere afvoeren. Zo kunt u zien welke afvoeren beïnvloed worden door de verstopping.

In het geval van een verstopping in de wastafel of de gootsteen kan het ook zijn dat de sifon verstopt zit. Hetzelfde geldt voor een verstopte wc of een verstopte hemelwaterafvoer. Dit soort sifons zijn echter lastiger te ontstoppen.

Bij een verstopte hemelwaterafvoer is het sowieso aan te raden om de afvoerbuis goed na te laten kijken en door te spuiten. Zo kunt u uitsluiten dat er weer een verstopping ontstaat omdat resten van de oude verstopping zijn achtergebleven.

Wilt u zeker weten dat de verstopping goed verholpen wordt? Daar helpen wij u graag mee. Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Vlijmen via 073 203 35 60.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Er zijn op het internet veel methodes te vinden waarmee u een verstopping zou kunnen ontstoppen. Helaas werken niet alle methodes even effectief. Daarom hebben onze ontstoppers op deze pagina een aantal methodes beschreven met instructies die u kunt volgen.

Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen. Mocht het met deze methodes niet lukken, dan is het verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. De verstopping is dan te hardnekkig of diep gelegen om zelf te ontstoppen.

Wilt u liever geholpen worden door een ervaren vakman? Dat begrijpen wij goed. In dat geval kunt u contact opnemen via 073 203 35 60.

Vlijmen Ontstoppingdienst
Vlijmen Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Vlijmen
Wc Ontstoppingsdienst Vlijmen

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

U kunt een verstopte wc ontstoppen met de plopper. Waarschijnlijk heeft u er vast al wel eentje in huis, dat ding met een rubberen zuignap en een steel eraan.
Een plopper is een effectieve methode wanneer de blokkade niet te diep in de afvoer zit. Door een juiste beweging te hanteren kunt u zuigkracht creëren dat de blokkade hopelijk terughaalt in de wc. De verstopte wc ontstoppen met de plopper werkt als volgt:

Eerst is het belangrijk om de zuignap van de plopper flexibel te maken door het rubber een tijdje onder een warme kraan te houden. Zo zorgt u ervoor dat de zuignap beter aansluit op toiletafvoer.

Vervolgens zet u de plopper op de wc en duwt u de steel zachtjes naar beneden. Dit moet zachtjes gedaan worden omdat hard drukken ervoor zorgt dat de blokkade vaster geduwd wordt in de afvoer.

Trek de steel vervolgens weer omhoog. Als het goed is voelt u dat de zuignap vastgezogen zit. Door los te trekken creëert u de nodige zuigkracht om de blokkade terug te halen in wc.

Het zachtjes duwen en lostrekken blijft u herhalen totdat u (delen van) de verstopping terug ziet komen in de wc. Dit kunt u dan vervolgens met de hand verwijderen.

Als de blokkade verwijderd is kunt u de afvoer doorspoelen een emmer te vullen met een lepel afwasmiddel en warm water. o kunt u de laatste resten wegspoelen.

Let op: het water mag niet te heet zijn! Dit beschadigt het porselein en kan het zelf doen breken!

Niet gelukt om de verstopte wc te ontstoppen met de plopper? Dan kunt u proberen om de afvoer te ontstoppen met soda en azijn. Hoe dit werkt leest u hieronder.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Wilt u de afvoer ontstoppen met soda en azijn? Goede keuze, soda en azijn zijn twee middelen die een reinigende en ontvettende werking hebben. Vet, vuil en aanslag laat dan los van de binnenwanden van de afvoer. Hopelijk komt de blokkade hierdoor los.
Het voordeel van deze middelen is dat het twee natuurlijke middelen zijn die geen schade kunnen aanrichten aan de afvoer, uzelf, of het milieu. Dit in tegenstelling tot het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen.

De afvoer ontstoppen met soda en azijn werkt als volgt:
Vul een emmer met warm water en voeg hier 1 á 2 kopjes soda in en 1 á 2 kopjes azijn aan toe. Giet de emmer dan vanaf zo hoog mogelijk leeg in de verstopte afvoer. Door de hoogte kunt u meer druk creëren op de blokkade. Hopelijk komt de verstopping direct los.

Als de verstopping niet direct los is gekomen, dan kunt het een halve dag in laten werken. Daarna kunt u testen of het geholpen heeft door er nog een emmer met warm water in te gieten. Hopelijk is het gelukt om de afvoer verstopping te verhelpen met soda en azijn.

Niet gelukt om de afvoer te ontstoppen met soda en azijn? Dan kunt u nog proberen om de verstopping te verhelpen met een ontstoppingsveer. Hoe dit werkt leest u hieronder.

Vlijmen Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Vlijmen
Vlijmen Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Vlijmen Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wilt u de verstopping verhelpen met een ontstoppingsveer? Dat is mogelijk wanneer de verstopping niet te diep in de afvoer zit. Anders komt u er niet bij met een simpele ontstoppingsveer die u online of bij de bouwmarkt heeft aangeschaft.

Wij adviseren u om voorzichtig te werk te gaan met een ontstoppingsveer. De stalen veer kan eenvoudig schade aanrichten aan de kunststof afvoerbuizen. De verstopping verhelpen met een ontstoppingsveer werkt als volgt:

Doe het uiteinde in de verstopte afvoer. Duw voorzichtig verder tot aan de verstopping. U kunt langs bochten door te draaien aan de veer. Verstopping bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken door de veer te duwen, draaien, en trekken. Wees voorzichtig!

U kunt controleren of de afvoer weer goed functioneert door er een emmer met water in leeg te gieten. Stroomt het water goed door? Missie geslaagd. Het is wel aan te raden om nog één of twee emmers met warm water en soda door de afvoer te gieten. Zo kunt u eventuele resten wegspoelen. Het soda zorgt er voor dat het vuil los laat.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Als het water nog enigszins doorloopt kunt u het riool ontstoppen met een hogedrukreiniger. Als de afvoer helemaal verstopt zit, dan kunt u deze methode niet proberen omdat het water dan uit de afvoer komt gespoten.
Het is dus van belang dat u voorzichtig te werk gaat, u wilt natuurlijk geen waterschade veroorzaken. Het riool ontstoppen met een hogedrukreiniger gaat als volgt:

Stop de kop (het uiteinde) van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de verstopte afvoer. Spoel eerst een aantal seconden om te kijken of het water niet omhoog komt gespoten. Als het goed gaat kunt u de afvoer een aantal minuten doorspoelen.

Als het water naar boven komt gespoten heeft is deze ontstoppingsmethode geen geschikte oplossing. Waarschijnlijk zit er dan een hardnekkige blokkade die u zelf niet op kunt lossen. Als dat het geval is helpen de ontstoppers van Ontstoppingsbedrijf Vlijmen u graag.

Riool Ontstoppingsbedrijf Vlijmen
Vlijmen Ontstoppingbedrijf
Vlijmen Riool Verstopt
Vlijmen Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Chemische ontstoppers zijn schadelijk voor de afvoer, uzelf, en het milieu. Daarnaast werken de middelen vaak niet voor een hardnekkige verstopping. Wij verhelpen vrijwel dagelijks een verstopping die al geprobeerd is op te lossen met meerdere chemische middelen.

Daarom adviseren wij: gebruik geen chemische ontstoppers! De bijtende werking van de chemicaliën zorgt voor blijvende schade aan de afvoerbuizen. In contact met uw huid kan het middel zelfs zorgen voor een chemische brandwond en de dampen zijn zeer schadelijk voor uw luchtwegen.

Tot slot moeten de chemicaliën weggespoeld worden door het rioolwater. Dit soort vervuiling van chemicaliën belast de waterzuivering en het milieu onnodig. Er zijn ook andere methodes om een verstopping te verhelpen. Deze worden hieronder toegelicht.

Als het u niet lukt met deze methodes, dan komt Ontstoppingsbedrijf Vlijmen u graag helpen. U kunt een afspraak maken met één van onze ervaren ontstoppers via 073 203 35 60.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsdienst Vlijmen kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook helpen met andere werkzaamheden.

Zo kunnen wij u helpen met het inspecteren of reinigen van de afvoeren en riolering. De afvoerbuizen zijn dan weer helemaal schoon waardoor de kans klein is dat er een verstopping ontstaat. Daarnaast wordt de levensduur van de afvoerbuizen geoptimaliseerd.

Heeft u een verouderd riool? Ontstoppingsdienst Vlijmen kan u ook helpen als de riolering toe is aan vervanging. Onze vakmensen weten precies hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om de kans op een verstopping te minimaliseren. Hier hebben wij immers veel ervaring mee door ons werk als ontstoppingsbedrijf.

Vlijmen en wijde omstreken, dat is de regio waarin wij werkzaam zijn. Het doet er verder niet toe of u in de stad of op het platteland woont, wij rekenen geen voorrijkosten.

Vakmanschap en kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en vakkundige ontstopping van uw verstopte riool.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedklussen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Vlijmen via 073 203 35 60. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Vlijmen Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Vlijmen

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Vlijmen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 073 203 35 60

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Vlijmen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Vlijmen!

Afvoer Ontstoppen Vlijmen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Vlijmen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Vlijmen

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Vlijmen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Vlijmen

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen is al sinds 1992 actief met het effectief verhelpen van afvoer- en riool problemen. Hierbij zijn wij vooral bezig met het ontstoppen van verstoppingen. Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen u helpen.

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook helpen met andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Vlijmen staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 073 203 35 60!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Vlijmen te werk?
Als u belt voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Tijdens de afspraak wordt het probleem eerst onderzocht. In geval van een verstopping kijken we waar de verstopping zich bevindt en met welke ontstoppingsmethode dit het best opgelost kan worden.

De monteur maakt vervolgens een prijsopgave en bespreekt deze met u. Als u akkoord bent met de prijsopgave, dan start de monteur met de besproken werkzaamheden.

Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Vlijmen via 073 203 35 60.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, annuleren is mogelijk maar wij adviseren wel om uw situatie nog eens goed te bespreken. Een verstopping die zonder reden verdwenen is komt vaak terug. Het kan daarom verstandig zijn om de afvoer door te laten spuiten.

Wilt u uw afspraak annuleren? Bel dan zo spoedig mogelijk naar 073 203 35 60.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u belt voor een afspraak, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur van Ontstoppingsbedrijf Vlijmen binnen dit tijdsblok verwachten.

Het is mogelijk dat een eerdere klus iets langer duurt dan gepland. Indien de monteur hierdoor later is dan het geplande tijdsblok, dan wordt u opgebeld ter informatie.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen hangt af van de ernst van de verstopping. Geen enkele verstopping is hetzelfde.

Over het algemeen lukt het om de verstopping te verhelpen binnen 30 á 45 minuten. Soms loopt het nog iets uit maar dan is het wel echt een hardnekkige verstopping.

Tijdens het onderzoek wat de monteur uitvoert, wordt er een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt met u overlegd samen met de prijsopgave. Het ontstoppen begint pas nadat u akkoord hebt gegeven op de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 073 203 35 60.

Ontvang ik een factuur?

Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 073 203 35 60.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Vlijmen uit?
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 073 203 35 60 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Vlijmen en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!